Поліцію Миколаївщини очолив Сергій Шейхета

Сьогодні, 22 липня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков представив Сергія Шейхета новим керівником ГУНП у Миколаївській області.

Про це йдеться в повідомленні Департаменту комунікації МВС України.

«Ми повідомляємо про зміни в керівництві ГУНП Миколаївщини. За наказом Національної поліції начальником ГУНП в Миколаївській області призначено полковника поліції Шейхета Сергія Олеговича, який до цього обіймав посаду заступника начальника ГУНП – начальника слідчого управління ГУНП в Одеській області», – повідомив Арсен Аваков.

Очільник МВС відзначив ефективність системи правоохоронних органів:

«Звертаючись до вчорашніх подій в Луцьку, я відзначаю високий рівень роботи поліції. Всі поліцейські сили працювали дуже професійно по всій країні, і в Луцьку, і в Харкові, і в Києві. Так працює система, я хочу, щоб ви нею пишалися. Це ваша місія, щоб люди вам скандували «Дякую!». А ми своєю чергою зробимо все, щоб рівень матеріально-технічного забезпечення поліції був ультрасучасним», – сказав Арсен Аваков.

Голова Нацполіції Ігор Клименко заявив, що Анохін Олександр Дмитрович, який до цього працював начальником поліції Миколаївської області, призначений головою ГУНП у Сумській області.

«Дякую Олександру Анохіну за два роки роботи в Миколаївській області та сподіваюсь, що Сумська область також зможе показати результати роботи найближчим часом. Що стосується Сергія Шейхета – поміж інших завдань, прошу окрему увагу приділити майбутнім виборам. 6 вересня починається виборча кампанія. Кожен поліцейський — від начальника ГУНП до оперуповноваженого та інспектора, має знати досконало виборче законодавство», – сказав Ігор Клименко.

Він підкреслив, що жоден поліцейський не має бути втягнутий в політичні маніпуляції.

«Поліція однозначно має бути поза політикою. Ні в якому разі керівникам, це завдання голови ГУНП, не дозволити втягнути поліцейського в якісь політичні сварки», – наголосив Ігор Клименко.

Олександр Анохін висловив подяку за можливість керувати таким великим підрозділом:

«Хочу подякувати особовому складу за підтримку, яка була в мене два роки. У нас є одне завдання – служити та захищати. Рухаємося далі», – сказав він.

Сергій Шейхет сказав, що в найкоротший термін вивчить кримінальну ситуацію в області.

«Поліція буде максимально відкрита до діалогу з громадянами, з суспільством та зі ЗМІ. Ми докладемо максимум зусиль, щоб кожен мешканець Миколаївщини відчував себе в безпеці», – зазначив він.

УК

You may also like...