Зеленському відповіли на заяву про референдум щодо НАТО

Народний депутат Сергій Висоцький відреагував на чергову заяву Зеленського про проведення референдуму щодо вступу України до НАТО після проведення роз’яснювальної роботи.

«Хочете інформаційну кампанію? Треба було думати раніше. Перед зйомками антиукраїнського та антизахідного серіалу, який культивував у голові українців совок», – звернувся у своєму дописі до нинішнього президента Сергій Висоцький. Про це повідомляє Zrada.today з посиланням на допис Висоцького у соціальній мережі фейсбук.

Сергій Висоцький

Сергій Висоцький пише: «Зеленський вчергове заявив про те, що буде проведено референдум щодо вступу до НАТО. Після інформаційної кампанії. І що ми ввійдемо до Альнсу тоді, коли усі українці будуть до цього готові.

Інформую президента про те, що інформаційна кампанія щодо НАТО вже давно проведена. В основному проведена Росією шляхом окупації Криму і Донбасу. Шляхом обстрілів, вбивств та тортур. Інформаційна кампанії проведена тисячами похоронок у військах. Десятками тисяч могил громадян. Мільйонами переселенців.

Політичним наслідком цієї інформаційної кампанії стали міжнародні санкції. Формування у парламенті, який президент незаконно розігнав, першої в історії України проукраїнської конституційної більшості. Фіксація курсу на НАТО та ЄС в Конституції. Яку Зеленський начебто повинен виконувати та гарантувати.

Також інформую президента України про те, що усі українці ніколи не будуть готові до вступу до НАТО. Тому що серед носіїв українського паспорту, не скажу громадян, нажаль, є люди які ненавидять Україну. Люблять Путіна та Сталіна. І хочуть знищення власної держави. Ці українці колаборують з ворогом. Ще в Україні є громадяни, які вірять телевізору біль ніж власним очам. Їх роками обробляють проросійські телеканали. Спотворюючи картину світу, розповідаючи, що головний ворог – на Банковій, а не в Кремлі. І на них же паразитують антиукраїнські за своєю суттю проекти. На кшталт вашого «95 Кварталу» та «Слуги народу».

Хочете інформаційну кампанію? Треба було думати раніше. Перед зйомками антиукраїнського та антизахідного серіалу, який культивував у голові українців совок.

У вас, пане президенте, є шанс компенсувати моральну шкоду за минулу творчу діяльність перед Україною. Для цього треба ухвалити відповідалье державницьке рішення про продовження інтеграції. Попри ворожу пропаганду. І ваше бажання сподобатись усім зразу.

До НАТО – без референдумів».

Нагадаємо, що на телеканалі олігарха Ігоря Коломойського 1+1Зеленський заявив, що планує після широкої інформаційної кампанії винести питання вступу України до НАТО на всеукраїнський референдум і впевнений у позитивній відповіді українців.

 

You may also like...