Чиновниця їхала до родичів, а потрапила до рук проросійських терористів

Спробу втягнення української чиновниці у злочинну діяльність на користь так званого «МГБ ЛНР» попередила контррозвідка СБУ.

Під час поїздки до родичів у тимчасово окупований Луганськ керівницю підрозділу однієї з обласних держустанов затримали бойовики квазіреспубліки.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди сидят

Бойовиків зацікавило, що жінка має доступ до інформації економічного та соціально-політичного характеру. Тому шляхом залякування, шантажу та погроз забороною в`їзду терористи змусили її підписати згоду на конфіденційне співробітництво.

Аде незважаючи на погрози, чиновниця не мала реального наміру працювати на ворога, що підтвердила перевірка СБУ.

У черговий раз звертаємо увагу громадян на небезпеку поїздок до тимчасово окупованих територій України. Адже незаконні затримання, залякування та тортури є звичними методами переконання для бойовиків.

Будьте відповідальними та обережними, щоб не привертати зайвої уваги ворожих спецслужб. Нагадуємо, що державна зрада загрожує позбавленням волі строком до п`ятнадцяти років.

Водночас добровільне повідомлення про зв’язки з іноземною стороною та про отримане завдання звільняє від кримінальної відповідальності.

Служба безпеки України

You may also like...