На Луганшині викрито 3 схрони з протитанковими мінами, тротилом та боєприпасами (фото)

За поточний місяць Служба безпеки України виявила на Луганщині схованки з військовими засобами ураження, які у 2014 році облаштували учасники незаконних збройних формувань на бойових позиціях терористів.

Так зі схрону на території селища Смолянинове Новоайдарського району правоохоронці вилучили 2 протитанкові міни ТМ-62М і 80 набоїв до великокаліберного кулемета.

В одному із селищ Біловодського району, у помешканні оголошеного у розшук бойовика, співробітники СБУ виявили 6 тротилових шашок загальною вагою майже 1,5 кілограма, гранату Ф-1, запал, електродетонатори та велику кількість боєприпасів.

Також у місті Гірське під час обшуку в будинку, де раніше мешкав спільник терористів, викрили схованку з пістолетом Вальтер та набоями різного калібру.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин правопорушень і притягнення до відповідальності винних осіб.

СБУ

You may also like...