Російська авіація завдала вночі ракетного удару по Одещині, постраждали 8 людей

Ворожий літак Ту-22 випустив крилату ракету Х-22 з напрямку Криму.

Сьогодні вночі окупанти завдали ракетного удару по Одеській області, унаслідок чого в одному із сіл регіону сталося займання трьох приватних будинків та присадибних будівель. Поранені восьмеро людей, серед них – дитина.

Російська авіація завдала ракетного удару по Одещині, постраждали восьмеро людей (доповнено)

Фото: ОК “Південь” у Telegram

Про це повідомляє в Telegram ОК “Південь”.

“Унаслідок влучання крилатої ракети Х-22, випущеної з ворожого літака Ту-22 з напрямку тимчасово окупованого Криму, у житловому кварталі одного із сіл Одеського району сталося займання трьох приватних будинків та присадибних будівель на загальній площі 500 кв. м”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що легких осколкових поранень унаслідок обстрілу дістали восьмеро осіб, з яких одна дитина. Після надання медичної допомоги на місці госпіталізація пораненим не знадобилася. Пожежу оперативно ліквідовано.

На місці події працюють фахівці вибухотехніки та 11 слідчо-оперативних груп із працівників слідчого управління ГУНП в Одеській області і територіального підрозділу поліції. Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 438 КК України – порушення законів та звичаїв війни. // LB.ua

You may also like...