Росіяни тероризували три області України: що відомо про «прильоти» й постраждалих

У Кривому Розі є влучання у цивільну інфраструктуру, виникла пожежа.

Російські окупанти тероризували Дніпропетровську, Херсонську та Чернігівську області. Зокрема, супротивник застосував артилерію.

Унаслідок ворожих обстрілів є постраждалі / фото Черкаський центр екстренної меддопомоги

Як повідомив у своєму Telegram-каналі очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, у ніч на 1 жовтня ворог атакував Кривий Ріг безпілотниками. Один з них було знищено.

“Але, на жаль, сталися і влучання по цивільній інфраструктурі. Є руйнування. Виникла пожежа – рятувальники вогонь локалізували”, – зазначив він.

Крім того, агресор обстрілював Нікополь з важкої артилерії. Ворог вдарив і по Великомихайлівській громаді Синельниківського району. Унаслідок обстрілів пошкоджені лінія електропередач та газогін.

Лисак зауважив, що всюди минулося без загиблих та постраждалих. Водночас постраждалі від російських обстрілів є на Херсонщині.

Голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що сьогодні, близько 04:00, російська армія обстріляла Станіслав.

“Постраждало двоє чоловіків. Їх доставили до лікарні. Інформація про руйнування встановлюється”, – зазначив він і нагадав, що за минулу добу через російську агресію ще одна людина в області зазнала поранень.

Голова Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус в Telegram написав, що упродовж доби супротивники шість разів обстріляли територію регіону, пролунав 51 вибух. “Ворог із мінометів та артилерії стріляв по Новгород-Сіверському та Корюківському районах. Також зафіксовано запуск некерованих авіаційних ракет”, – зазначив чиновник.

За його даними, унаслідок ворожого артилерійського обстрілу Семенівської територіальної громади отримав поранення місцевий мешканець – 16-річний хлопець. Постраждалий потрапив у місцеву лікарню.

“Росія – терорист. Терористів треба знищувати”, – підкреслив Чаус. // УНІАН

You may also like...