Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Армія оборони Ізраїлю атакувала військові об’єкти та оперативні штаби бойовиків «Хамасу» в Смузі Газа

Армія оборони Ізраїлю каже, що «атакувала військові об’єкти та оперативні штаби бойовиків «Хамасу» в Смузі Газа», повідомляє пресслужба ЦАХАЛ.

Наслідки ізраїльських ударів по Газі. Mohammed Salem / Reuters / Scanpix / LETA

«За останні кілька годин десятки бойових літаків та інших літаків ЦАХАЛу (Армії оборони Ізраїлю – ред.) атакували 17 військових об’єктів і 4 оперативні штаби терористичної організації «Хамас» по всій Смузі Газа», – йдеться в повідомленні.

Зранку 7 жовтня угруповання «Хамас» завдало масованого ракетного удару по багатьох ізраїльських містах. За повідомленнями ізраїльських ЗМІ, бойовики «Хамас» захопили контрольно-пропускний пункт «Ерец», після чого проникли до прикордонного міста Сдерот на півдні Ізраїлю.

Водночас ізраїльські ЗМІ кажуть, що наразі бої між армією Ізраїлю та бойовиками «Хамас» тривають у 14 населених пунктах.

Палестинський терористичний рух ХАМАС атакував Ізраїль. Бойовики із сектора Гази провели масований ракетний обстріл і проникли на територію Ізраїлю через прикордонні райони. Є загиблі та поранені. Армія оборони країни (ЦАХАЛ) у відповідь на ракетний обстріл почала контртерористичну операцію “Залізні мечі” в секторі Гази.

 

Exit mobile version