Глава МЗС Британії: отруєння Навального “Новічком” – це гангстеризм

Глава МЗС Великої Британії Домінік Рааб заявив, що версія про причетність влади РФ до отруєння російського опозиціонера Алєксєя Навального видається найбільш правдоподібною.

Як повідомляє “Європейська правда“, про це Рааб заявив в ефірі ВВС.

Глава МЗС Великої Британії Домінік Рааб закликав НАТО консолідувати зусилля з протидії загрозам, що походять від Росії - 112 Україна

“Я думаю, що складно прийти до якогось альтернативного пояснення, з огляду на попередню російську державну практику використання такої речовини в Солсбері, з огляду на труднощі отримання, зберігання і вже тим більше використання “Новічка”, це ж дуже небезпечна речовина”, – сказав Рааб.

На думку Рааба, потрібно провести розслідування за підтримки Організації з заборони хімічної зброї, в якому Росія повинна співпрацювати.

Британський міністр також підкреслив, що використання речовини групи “Новічок” не може вважатися внутрішньою справою країни.

“Використання хімічної зброї в такому контексті – це чистої води гангстеризм, а у Росії є міжнародні зобов’язання не використовувати подібні речовини”, – додав він.

You may also like...