Іспанська поліція затримала чотирьох українців на підпільній сигаретній фабриці

Національна поліція та митна служба Іспанії у рамках спільного розслідування з польськими правоохоронцями викрили мережу, що займалася незаконним виготовленням сигарет в іспанських провінціях Кордова та Севілья.

Як повідомляє польське новинне агентство Оnet.pl, поліцейські затримали 12 осіб, серед яких четверо громадян України, троє білорусів, троє іспанців та двоє поляків.

Zlikwidowano fabrykę papierosów w Hiszpanii, dzięki pomocy CBŚP i KAS

Фото Policia Nacional

Також повідомляється, що один із затриманих поляків вже два роки розшукується польською судовою системою у зв’язку із засудженням до тюремного ув’язнення за шахрайство.

Правоохоронці ліквідовали фабрику сигарет, тютюноріз, фасувальний завод та тютюнові склади. 910 тис. пачок сигарет, а також 14,5 тонни тютюну. Орієнтовна вартість конфіскованих товарів становить близько 1,5 млн євро.

Висновки слідчих показують, що ймовірним організатором усієї процедури може бути громадянин Польщі. Також все вказує на те, що фабрику було викрито до того, як вона змогла розпочати масове виробництво нелегальних тютюнових виробів, повідомили у поліції. // ZAXID.NET

You may also like...