“Медведєв – клоун”: голова Мюнхенської конференції про погрози “екс-недопрезидента” РФ

Медведєв поставив під сумнів існування України.

Німецький дипломат та новий глава Мюнхенської конференції з безпеки Крістоф Хойсген назвав колишнього президента Росії Дмитра Медведєва клоуном.

Про це пише Bild.

“Медведєв сьогодні – клоун, вибачте, що я маю вимовити це вголос”, – сказав Хойсген на міжнародному симпозіумі.

Екс-президент Росії Медведєв після повномасштабного вторгнення Росії в Україну почав вести канал у Telegram, в якому відзначився різкими заявами не лише на адресу України.

15 червня, наприклад, він заявив, що за два роки “України не існуватиме”. На це відреагували в Офісі президента України. Михайло Подоляк назвав Медведєва “маленькою людиною з великими комплексами”.

За словами Подоляка, єдина можливість цього політика привернути до себе увагу та самоствердитися – це “бризнути отрутою в бік України чи погрожувати світу”. Він додав, що “Україна була, є й буде. Де буде Дмитро Медведєв за два роки – питання”.

Як писав УНІАН, Медведєв поставив під сумнів існування України.

“Бачив повідомлення, що Україна за ленд-лізом хоче отримати від своїх заокеанських хазяїв СПГ з оплатою постачання через два роки. Інакше майбутньої зими просто замерзне. Тільки запитання. А хто сказав, що через два роки Україна взагалі існуватиме на карті світу?”, – написав він.

Як повідомлялось, Україна запропонувала США угоду про постачання зрідженого природного газу за ленд-лізом. Щоб таким чином отримати від американської сторони близько шести мільярдів кубометрів ЗПГ. // УНІАН

You may also like...