Порошенко цинічно віднімає майбутнє у киян! Фоторепортаж

«Бандитам – тюрми»

(Петро Порошенко).

«…Якщо хоча б один будинок буде збудований без згоди мешканців, я одразу напишу заяву про звільнення»

(Леонід Черновецький).


Збрехали обидва! Звернення

місцевої територіальної громади – мешканців будинків за адресою Київ, вулиця Шовкуненка (будинки 4, 5,8/20_, вулиця Богданівська (будинок 24) та Повітрофлотський проспект (будинки 21, 23).

Саме тут – по вулиці Шовкуненка, 6, на чолі з Петром Порошенком скоєно три злочини проти місцевої громади:

1. За адресою вулиця Шовкуненка, 6 завжди знаходився відомчий дитячий садок заводу „Ленінська кузня”. З початку приватизації, за рішенням Київради його слід було віддати в державну власність для користування місцевої громади. Але закони писані не для Порошенка. І створене нині ВАТ „Ленінська кузня” цинічно і нахабно, всупереч протесту громадян і адміністрації району, забирає його собі, вкравши у наших дітей щасливе дитинство. Більш того, ВАТ здає це приміщення в оренду торгівцям… хімікатами! Тож «здоровий» запах хімії на весь мікрорайон вселяє в мешканців сусідніх будинків оптимізм і віру у світле майбутнє. Після перевезення хімпродуктів машини миються тут же – нахабно і безкарно.

2.Сад, який залишився від дитячого садка, є зеленою зоною Києва, і використовується мешканцями для прогулянок з дітьми і відпочинку. Правда, з легким примісом хімікатів. Але „любим друзям” можна все… „А чи не побудувати тут ще й будинок? – вирішили вони. І йде Порошенко до депутатів у Київраду… і, о диво! Всупереч усім законам, всупереч здоровому глузду у 2005 році одержує він дозвіл на будівництво хмарочоса у 24 поверхи, згідно проекту, на якому не виявлено жодного узгодження, хоч їх потрібно чимало. Все просто! А місцева громада? Та хай собі – проковтне! Бо „пахан” гуляє!

3.Взагалі-то, треба було б провести громадські слухання. «Без базару!» Збираються сто бандюків під прикриттям голови Солом”янської райради Сидорова і 4 жовтня 2006 року тихої ночі у безлюдному місці проводять їх. Не дивлячись на те, що в слуханнях повинні приймати участь тільки мешканці прилеглих будинків. А заступник Сидорова пан Бех, одержавши свою „малу долю”, скріпив цей папір своїм скромним пидписом.

Ось тут наш терпець і увірвався. Зараз на карті Києва з”явилась ще одна „гаряча точка” – це вулиця Шовкуненка, 6. Це саме те місце і той час, коли влада може втілити в життя свої гасла про боротьбу з корупцією. На цей раз задум бандюків Порошенка не пройде! Громада,розуміючи що в умовах суцільної коррупціі,коли нема куди звернутись за допомогою-усюди влада грошей,згідно Конституціі України має право безпосередньо брати владу в свої руки, це й зробила.Злочинні накази коррумпованої влади нами виконуватись не будуть.Аж до актів громадської непокори.

Віддайте дітям їх законний садок!Доречі,зараз до дитячих садків треба стояти півроку в черзі.Віддавайте що вкрали!

Прйнято рішенням громадських зборів(протокол №3 від 3.10.2006)

Всі юридичні документи, яких накопичилась „тонна” за довгий час листування, всі небайдужі зможуть одержати за адресою вулиця Шовкуненка, 6, штабна палатка. Або за телефоном 203-50-53.

Кучер Сергей, инициативная группа

P.S. Ребята! Спасибо Вам большое за честное отношение к работе! Не перевелись ещё честные журналисты. Общим собранием граждан Вам выражена Всеобщая благодарность – всего 128 подписей.

Сейчас у нас продолжается конкурс детского рисунка. Направляем

Дяде Порошенко в Верховную Раду и Дяде Черновецкому! Первые письма уже

должны были им прийти.

В субботу – детский утренник в честь святого Николая! Готовим репортаж о том, как были сфальсифицированы «громадськие слухання». Это отдельная тема – можно оборжаться! И самое грустное – из за этого жгут костры пол-Киева! Просто хочется хватать автомат…..

Также на этой неделе передаём 1200 подписей в Киевраду на отмену землеотвода. О результатах доложим.

Всегда рады Вас видеть у нашего огонька на вечерней дискотеке. У нас своя служба оповещения, работает громкая связь, песни на заказ! Вечером -весело! Да и посидеть у костра – романтика! Спасибо Порошенку! Ждём Вас в гости!

You may also like...