На Полтавщині 19-річний хлопець забив до смерті чоловіка та залишив його у лісосмузі

Нещодавно, 21 березня, до чергової частини Кременчуцького райвідділу міліції звернулася мешканка села Максимівка Кременчуцького району про те, що в лісосмузі біля вищевказаного села знаходиться труп чоловіка. На місце миттєво виїхала слідчо – оперативна група із працівників Кременчуцького райвідділу. Прочісуючи окружні лісові масиви міліціонери знайшли труп чоловіка з тілесними ушкодженнями голови. Неозброєним оком було видно, що від моменту смерті чоловіка пройшов не один день.   

Судово – медичним розтином трупа було встановлено, що смерть настала внаслідок крововиливу під оболонку та в речовину головного мозку та закритої черепно- мозкової травми.

Працівники міліції встановили особу потерпілого. Ним виявився раніше судимий 51-річний чоловік, мешканець села Максимівка.
Після з’ясування інформації про особу потерпілого, правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи злочинця та його затримання.

Працівники міліції встановили коло знайомих, з якими спілкувався останнім часом потерпілий. В ході розслідування справи, оперативники також встановили, що 19 березня 2011 року додому до потерпілого приїжджав його 19-річний знайомий, мешканець Кременчука.

Як з’ясували міліціонери, того дня між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку. Молодик з Кременчука наніс потерпілому декілька ударів кулаками в голову. Потім, для подальшої розмови, посадив потерпілого в автомобіль. Чоловіки доїхали до лісосмуги, яка знаходиться біля села Максимівка. Там Кременчужанин наніс потерпілому ще декілька ударів палкою по ногам. Після побиття молодик залишив потерпілого в лісосмузі, де останній від отриманих травм і помер.

Наразі міліціонери вже порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Вбивство). Затриманий  знаходиться у слідчому ізоляторі. За свої дії молодий хлопець може отримати від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове слідство.

Тетяна Романчук, прес-офіцер КМУ УМВС України в Полтавській області
 

You may also like...