Інформація ДАІ м. Києва yf 07.10.2011. «Олімпійське» обмеження руху

За 06 жовтня 2011 року співробітниками ДАІ виявлено 743 порушення ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 297; створення аварійної ситуації – 4, правил проїзду перехресть – 33, порушення ПДР пішоходами – 48. Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу зафіксовано 39 порушення. З початку року за відповідне правопорушення (ст. 130 КУпАП) районними судами м. Києва прийнято 3777 рішень, у 2224 випадках – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.

 

За добу зареєстровано  2 ДТП в яких 2 особи отримали травми.

Незаконних заволодінь автотранспортом не зареєстровано.
 
Натомість виявлено раніше викрадений автомобіль «ВАЗ-2107», яким 6.10.11 незаконно заволоділи невстановлені особи на вулиці Будівельників,19, що у Дніпровському районі. Також співробітниками ДАІ виявлено 4 автомобілі, що знаходилися у розшуку, саме: «SsangYong Rexton», «ВАЗ-21124», «ЗАЗ-110557», «Rover 620». Автомобілі доставлено на майданчик тимчасового зберігання транспортних засобів.
 
Майже щодня складаються протоколи на водіїв, які з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення ПДР пропонують хабара працівникам ДАІ. Так з початку року задокументовано 223 спроби дачі хабара, у 7-ми випадках були порушені кримінальні справи. Наразі, районними прокуратурами міста розглядаються 16 відповідних справ. За минулу добу співробітниками ДАІ затримано водія автомобіля «Chevrolet Lacetti», який намагався дати хабара. Чоловіка доставлено до райуправління міліції.
Інспекторами ДАІ по операції «АКЦИЗ» було затримано трьох водіїв, які перевозили алкогольні вироби без відповідних документів. Також за перевезення вантажу (МАФи) без документів було затримано ще двох водіїв вантажних автомобілів. Водіїв доставлено до райуправлінь міліції.  Того ж дня був затриманий чоловік, який перебував у розшуку.
 
За минулу добу до райуправлінь міліції за хуліганство доставлено 3-х осіб, за підробку номерів агрегатів – 1. 
 
Зверніть увагу!
 
Тимчасове обмеження руху. Державтоінспекція міста Києва звертає увагу киян і гостей столиці, що у зв’язку з відкриття НСК «Олімпійський», яке відбудеться 8 жовтня, введені деякі обмеження руху транспорту у центральній частині міста, зокрема вулицями, які безпосередньо прилягають до стадіону. Так, 8 жовтня з 8.00 до 23.00 буде перекрито рух транспорту (окрім тролейбусних та автобусних маршрутів загального користування) на таких вулицях:
·         вул. Еспланадна (від вул. Басейної до вул. Саксаганського);
·         вул. Жилянська (від вул. Червоноармійської до вул. Шота Руставелі);
·         вул. Рогнідинська (від вул. Шота Руставелі до вул. Еспланадної);
·         вул. Фізкультури (від вул. Червоноармійської до заїзду на НСК «Олімпійський».
 
Крім того, за необхідності, може бути перекрито рух автотранспорту на вулицях:
·         Червоноармійська (від вул. Дмитрова до вул. Фізкультури);
·         Дмитрова (від вул. Червоноармійської до вул. А.Барбюса);
·         пров. Лабораторний (від вул. А.Барбюса до пров. Госпітального).
ДАІ просить водіїв поставитися із розумінням до можливих незручностей, бути гранично уважними, неухильно дотримуватися сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, а також не залишати транспорт в порушення правил паркування.                           
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.

You may also like...