Інформація ДАІ міста Києва на 10.05.2012

За 9 травня 2012 року співробітниками ДАІ було виявлено 367 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 180; порушення правил проїзду перехресть – 10; порушення ПДР пішоходами – 10. За порушення ПДР в частині зупинки і стоянки на водіїв складено 44 відповідних протокола. Автолюбителів, які будуть ігнорувати правила паркування, інспектори ДАІ, згідно з чинним законодавством, будуть притягувати до адміністративної відповідальності.

 

Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за вихідні дні виявлено 30 порушень. У поточному році за відповідне правопорушення (ст. 130 КУпАП) районними судами м. Києва прийнято 1808 рішень, у 596 випадках – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.
 
За вихідні дні зареєстровано  6 ДТП (3 наїзди на пішоходів), в яких 8 осіб отримали травми.
 
Сьогодні, 10 травня о 1 годині ночі, на перехресті Кільцева дорога – вул. Ватутіна (Солом’янський район) 39-річний водій керуючи автомобілем "АУДІ-100" скоїв наїзд на 16-річного велосипедиста, який переїжджав дорогу у невстановленому місці.
За попередніми даними автівка рухалась з боку проспекту Леся Курбаса у напрямку Одеської площі. Внаслідок наїзду хлопець отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.
 
Зверніть увагу! В столиці у травні місяці  травмовано 6-х  дітей-пішоходів. Державтоінспекція вкотре звертається до водіїв із проханням бути уважними та обережними під час керування автомобілем, не забувати, що на вулицях діти. Наближаючись до пішохідних переходів – зменшуйте швидкість, під час руху не користуватися мобільним телефоном. Також звертаємось до вчителів та батьків – нагадуйте дітям основні Правила дорожнього руху і не забувайте, що ваша поведінка на дорозі є найкращим прикладом для дитини. А обізнаність дітей в дорожній грамоті допоможе відвернути нещасні випадки та збереже життя і здоров’я.
 
За минулу добу незаконних заволодінь автотранспортом не зареєстровано.
 
Співробітниками ДАІ виявлено два автомобіля «Рено Клио» та  «Шевроле Авео», що знаходились  у розшуку. Транспортні засоби доставлені на майданчик тимчасового зберігання. Крім того, до райуправління міліції доставлено 2 громадян, у яких виявлено та вилучено наркотичну речовину.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.
 

 

You may also like...