Управління ДАІ у Львівській області інформує

Прес-служба управління ДАІ Львівщини повідомила «УК» про пригоди на автошляхах області

На Львівщині водій автомобіля на пішохідному переході збив людину і втік

9 травня о 19.00 годині у селі Зимна Вода невідомий водій, керуючи автомобілем марки «БМВ», скоїв наїзд на пішохода, 35-річного жителя Львова, який переходив проїжджу частину дороги через нерегульований пішохідний перехід.

Після скоєння автонаїзду водій з місця аварії втік.

Унаслідок цієї ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження (забої грудної клітки та м’яких тканин правої ноги) та був госпіталізований у травматологічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

Свідків цієї аварії закликаємо зголошуватися за номерами телефонів: 234 09 32 або 102.

На Львівщині – зіткнення вантажівки з електричкою: 43-річний водій

10 травня близько 9.25 години між селами Ходовичі та Верчани Стрийського району на залізничному переїзді Стрий-Ходовичі сталася дорожньо-транспортна пригода, а саме – зіткнення автомобіля та електропоїзда.

Водій автомобіля «МАЗ-500», 43-річний житель села Угерсько Стрийського району, проявив неуважність та виїхав на залізничний переїзд при увімкненому забороненому сигналі світлофора, коли до переїзду в межах видимості наближався електропоїзд (електричка) «Стрий-Ходорів» під керуванням машиніста 46-річного жителя Стрийського району.

Унаслідок ДТП водій «МАЗ-500» отримав тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій грудної клітки, перелом лівої ключиці) та каретою швидкої допомоги був доставлений у реанімаційне відділення Стрийської центральної районної лікарні.

У Львові 53-річний пішохід потрапив під колеса автомобіля

10 травня о 10.00 годині у місті Львові на вулиці Хуторівка, 15 водій автомобіля «Лексус-350», 25-річна жителька Львова, скоїла наїзд на пішохода, 53-річного місцевого жителя.

Попередньо з’ясовано, що ця ДТП стала наслідком порушення пішоходом Правил дорожнього руху, який переходив проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу.

У результаті автонаїзду чоловік отримав тілесні ушкодження (забій м’яких тканин правого колінного суглобу, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійне садно обличчя) та був госпіталізований у нейрохірургічне відділення лікарні Львова.

10 травня о 16.45 годині у чергову частину відділу ДАІ Львова з травмпункту №3 надійшло повідомлення про звернення до них після ДТП 77-річної жительки міста Львова.

Жінка повідомила, що отримала тілесні ушкодження 10 травня о 16.00 годині у Львові на вулиці Б. Хмельницького (біля ринку «Рогатка») внаслідок падіння у салоні автобуса «Богдан» під керуванням 50-річного львів’янина.

Унаслідок автопригоди пасажирка автобуса отримала тілесні ушкодження (закритий перелом правої плечової кісті) та була госпіталізована у друге травматологічне відділення лікарні Львова.

За фактом ДТП триває перевірка.

У Львові невідомий водій, скоївши наїзд на бабусю, втік з місця ДТП

10 травня о 15.00 годині у Львові на вулиці П. Орлика, 8 невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода, 70-річну жительку міста Дрогобич, після чого втік з місця аварії.

Унаслідок автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження (струс головного мозку, забій правого колінного суглобу, закритий перелом правої руки, забій лівого колінного суглобу) та була госпіталізована у  в Дрогобицьку центральну міську лікарню №1.

Пошуки водія автомобіля тривають. Свідків цієї аварії закликаємо зголошуватися за номерами телефонів: 234 09 32 або 102.

Інспектори ДАІ затримали 28-річного чоловіка, який викрав іномарку і «заглух»

10 травня о 19.05 годині у Залізничний райвідділ міліції Львова надійшло повідомлення про викрадення з вулиці Марка Вовчка, 14 автомобіля «Фолксваген Пассат», який належить місцевому жителю.

У результаті оперативно-розшукових заходів інспектори ДАІ за «гарячими слідами» на сусідній вулиці виявили та затримали крадія. Чоловік, 28-річний житель міста Нововолинськ, саме знаходився за кермо краденого авто, яке «відмовлялося» їхати.

Як було з’ясовано, власник автомобіля встановив у цьому транспортному засобі блок-систему, яка досить вчасно спрацювала. Відтак, викравши автомобіль, зловмисник почав утікати. Але вже на сусідній вулиці двигун автомобіля «заглух». Намагаючись завести транспорт, чоловік навіть не встиг зорієнтуватися, як біля нього вже були працівники міліції.

Зараз автомобіль та водія було доставлено у Залізничний райвідділ міліції. За даним фактом триває перевірка.

У Львові нетверезий водій «Волги» чинив непокору працівникам ДАІ

10 травня близько 3.40 години у селі Холодновідка Пустомитівського району інспектори ДПС ДАІ за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Волга-24» під керуванням 25-річного жителя міста Комарно.

Під час перевірки документів на транспортний засіб водій почав чинити опір, погрожував інспекторам ДАІ фізичною розправою.

Чоловіка таки було доставлено на експертизу та було встановлено, що він керував «Волгою», будучи напідпитку.

На Львівщині виявлено «ЗІЛ» з річковим каменем без документів

10 травня у селі Лішня Дрогобицького району під час несення служби інспектори дорожньо-патрульної служби Державної автомобільної інспекції за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль  «ЗІЛ» під керуванням 22-річного водія.

Під час перевірки документів та огляду автомобіля було встановлено, що водій перевозив автомобілем річковий камінь без відповідних документів.

За вказаним вище фактом зараз триває перевірка.

УК

You may also like...