Злочини та події, які трапилися на території Львівської області 20 червня 2012 року

Злочини та події, які трапилися на території Львівської області 20 червня 2012 року

В Бориславський МВ звернулась з заявою 23-річна місцева жителька, про те, що в парку культури відпочинку невідома особа,  шляхом обману та зловживання довірою, під приводом ворожіння, заволоділа її грошима в сумі 300 гривень  та золотими виробами, всього на суму  5000 гривень. Наразі правоохоронці встановлюють особу зловмисниці.
 
В одному з сіл Жовківського району невідомий відібрав гаманець з 330 гривнями у 40-річної місцевої жительки. За скоєння пограбування правоохоронці затримали 37-річнго раніше судимого односельця потерпілої. Триває дослідча перевірка.
 
20 червня в Франківський РВ Львова звернулась з заявою 28-річна продавець одного з продуктових магазинів міста, про те, що в приміщення магазину зайшов невідомий та відкрито заволодів двома пляшками горілки на суму 100 гривень. За скоєння цього злочину працівники райвідділу притягують до відповідальності 16-річного львів’янина. Речові докази вилучено. Перевірка триває.
 
Правоохоронці встановили, що крадіжку з гаража 28-річного жителя села Бережниця Жидачівського району скоїли 18-річні односельчани потерпілого. Хлопці шляхом пошкодження замка невідомі особи викрали 5 літрів тосолу,  4 літри бензину,  ручний домкрат, ножний насос та ящик з інструментами. Сума збитків встановлюється.  
 
В ході розслідування кримінальної справи, працівники Радехівського РВ встановили, що 25 травня 17-річні жителі села Стоянів з метою скоєння крадіжки з колії по станції Радехів, з допомогою гайкових ключів відкрутили 14 накладок, 23 болти, 9 підкладок, 11 підкладок та 18 колійних костилів, чим спричинили збитків  на суму майже 900 гривень.
 

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

You may also like...