Кримінальна хроніка Житомирщини на 21 серпня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 432 повідомлення, 105 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисні нанесення тілесних ушкоджень, шахрайства та інші. У 28 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 256 порушень правил дорожнього руху, 27 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

20 серпня до чергової частини Бердичівського міськвідділу УМВС надійшло повідомлення від 46-річної місцевої жительки про викрадення з її домоволодіння газового обладнання та побутової техніки. Оперативники карного розшуку встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 25-річний місцевий житель. Наразі встановлюються всі обставини події.

Цього ж дня до Червоноармійського райвідділу міліції звернувся 30-річний житель району із заявою про викрадення його мобільного телефону. Працівники міліції встановили, що чоловік залишив без нагляду верхній одяг, в кишені якого й знаходився телефон. Цією обставиною скористався 36-річний місцевий житель. За даним фактом розпочато слідство.

Шановні громадяни! Перебуваючи в громадських місцях, будьте уважними до своїх речей. Практика свідчить, що найчастіше злочинець обирає кишені, до яких легко дістатись. Тому візьміть собі за правило ніколи не класти цінні речі до зовнішніх кишень верхнього одягу та задніх кишень штанів. Не залишайте цінні речі, гроші та документи без нагляду. Плануючи відпочинок в розважальних закладах, врахуйте, що швидше за все, ви не зможете залишити речі у надійному місці, а тому намагайтеся брати з собою тільки необхідний мінімум.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...