Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 09.10.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 186 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Київського РВ надійшла заява від Катерини, 1993 р.н. про те, що малознайомий чоловік, скоїв крадіжку грошей в сумі 800 грн. Вжитими заходами викрито Вадима, 1991 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

Працівники Болградського райвідділу міліції викрили 16-річного жителя с. Виноградівка, який шляхом ривка відкрито заволодів мобільним телефоном у 16-річної дівчини. Отримано правдиві свідчення. Телефон вилучено.

До Малиновського РВ Одеси надійшла заява 57-річного чоловіка про вжиття заходів до його знайомої, яка шахрайським шляхом заволоділа його грошима в сумі 6500 доларів США. У скоєнні злочину викрито Олену 1966 р.н., від якої отримано правдиві свідчення. Наразі жінку відпущено під зобов’язання.

Арцизькі правоохоронці викрили 15-річного жителя с. Мирнопілля у незаконному заволодінні мотоциклом «Іж», який знаходився на одній з вулиць міста. Отримано правдиві свідчення.

У Роздільнянському районі в полі, на відстані 2 км від с. Світлогорськ, було виявлено ручну гранату «Ф-1» часів ВВВ. Місце знахідки огороджене та охороняється. Знешкодження боєприпасу проведуть фахівці ДСНС.

До Білгород-Дністровського МВ звернувся 27-річний житель району з заявою про те, що невідома особа ще в серпні поточного року з його будинку викрала пральну машину. Проведеними розшуковими заходами правоохоронцям встановлено, що крадіжку скоїв 25-річний житель цього ж села, який часто заходив до потерпілого в гості. Молодика затримано, у нього вилучено речовий доказ – пральну машинку, яку повернено власнику. Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство, перевіряється причетність молодого чоловіка до скоєння інших аналогічних злочинів.
До Портофранківського відділу міліції надійшла заява від 22-річної Катерини щодо вжиття заходів до малознайомого чоловіка, який шахрайським шляхом та зловживання довірою, зайняв у борг 1600 гривень та 50 американських доларів. Сума матеріального збитку склала 2000 гривень. В ході відпрацювання заяви у скоєнні даного кримінального правопорушення викрито Давида, 1985 року народження.

До чергової частини Портофранківського ВМ Приморського РВ надійшло повідомлення оператора «102» про те, що у квітковому павільйоні міста Одеси дебоширить чоловік. По приїзду на місце пригоди правоохоронцями на місці надійшла заява від 48-річної Ірини щодо вжиття заходів до невідомого чоловіка, який влаштував конфлікт та кидався у бійку. По «гарячих» слідах у порушенні громадського порядку, правоохоронцями було викрито Юрія, 1988 року народження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Співробітниками Портофранківського ВМ міста Одеси в ході проведення оперативно-розшукових заходів, було викрито 30-річного Андрія, який самостійно забрав у свого батька, 58-річного Павла автомобіль марки ВАЗ-2107. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

До Приморського районного відділу міліції надійшла заява від мешканця Одеської області 24-річного Дениса. Парубок просить вжити заходи до невідомого чоловіка, який шахрайським шляхом, під приводом зателефонувати, заволодів його мобільним телефоном. Сума матеріального збитку становить 195 гривень. В ході відпрацювання заяви правоохоронцями було викрито раніше засудженого Миколу, 1982 року народження. Чоловік зізнався у скоєнні даного злочину. Речовий доказ вилучено. Дане кримінальне правопорушення передбачено статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...