Дніпродзержинського убивцю-рецидивіста засуджено до 12,5 років позбавлення волі

15 травня 2014 року Дніпровським райсудом м. Дніпродзержинська винесено вирок 45-річному мешканцю міста за вбивство. Чоловіка визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого п.13 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство).

Фатальний інцидент стався у результаті раптово виниклої неприязні засудженого до потерпілої, яка заступилася перед ним за свою сестру – співмешканку злочинця. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік навмисно наніс потерпілій удар ножем, усвідомлюючи, що проникаюче поранення грудної клітини може спровокувати її смерть.

Проаналізувавши усі докази у кримінальному провадженні, наведені прокурором прокуратури м.Дніпродзержинська, який підтримував державне обвинувачення, суд призначив убивці, який так і не визнав свою провину, покарання – позбавлення волі строком дванадцять з половиною років, приєднавши частину покарання, не відбуту злочинцем за попереднім вироком, – 6 місяців позбавлення волі.
До набрання вироком законної сили запобіжний захід, обраний відносно засудженого, – тримання під вартою – залишено без змін.

Прокуратура м. Дніпродзержинська

 

You may also like...