На Київщині працівники ДАІ після погоні затримали чоловіка, який підозрюється у викраденні авто

У п’ятницю, 15 серпня, близько опівночі, під час відпрацювання Білоцерківського району, в селі Шкарівка увагу працівників ДАІ привернув автомобіль «VOLKSWAGEN GOLF». Інспектори ДПС подали керманичу знак про зупинку. Але не зважаючи на це, водій не зупинився, а лише збільшив швидкість свого транспортного засобу та направився у бік центру села.

Для затримки горе-водія екіпаж ДАІ розпочав переслідування. Через нетривалий час вищевказаний автомобіль заїхав на подвір’я приватного будинку. З салону транспортного засобу вибігло двоє чоловіків та розбіглись у різних напрямках. Зважаючи на темний час доби даним особам вдалося втекти, але завдяки не байдужим людям та заходам розшуку, що вжили працівники ДАІ упродовж години один із чоловіків був затриманий.

Правоохоронцям порушник свої дані повідомляти відмовився, документи на автомобіль були відсутні. У бардачку легковика виявлено декілька комплектів ключів від різних автомобілів, мобільний телефон та запальничку у вигляді пістолета.

Після такої знахідки працівники ДАІ негайно перевірили дане авто по базі даних ДАІ. Правоохоронці встановили, що номерні знаки, які знаходяться на автомобілі йому не належать, номер кузова вищевказаного автомобіля на території України не значиться.

На місце пригоди викликана слідчо-оперативна група Білоцерківського міського відділу міліції для складання відповідних матеріалів. Після складання необхідних матеріалів водія та автомобіль доставлено до міліції.

Прес-служба департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Київської області)

You may also like...