Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 27.09.2014

 В столиці за 26 серпня інспектори ДАІ виявили 608 порушень Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки затримано – 158 водіїв; правил зупинки і стоянки – 77, без необхідних документів – 25. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 39 водіїв, а з початку року -8989. 

ДАІ нагадує, що в столиці з 20 серпня по 20 вересня тривають профілактичні заходи під назвою «Увага! Діти на дорозі». Головною метою є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах. Інспектори ДАІ лише за добу виявили 54 пішохода – порушника та 77 водіїв, які порушили правила проїзду пішохідних переходів.

Зокрема, в рамках проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Рядність», метою яких є виявлення та документування фактів порушень водіями правил розташування транспортних засобів на проїзній частині, лише за добу інспектори ДАІ виявили 32 порушення.
Вчора, зареєстровано 3 ДТП, в яких одна особа загинула та двоє людей отримали травми. Серед травмованих водій моторолера. ДТП сталося у Святошинському районі. 26 серпня о 10 годині, на проспекті Л. Курбаса, 27-річний водій моторолера «BAODIAO BD50QT», без номерних знаків, скоїв наїзд на перешкоду (бордюрний камінь). Внаслідок наїзду чоловіка з переломом гомілки та стегна доставлено до лікарні. Щоб уберегтись від біди ДАІ радить водіям не перевищувати швидкість, неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху та не забувати про уважність та обережність за кермом. Щоразу вирушаючи в поїздку не забувайте одягти захисні шоломи.

Вчора, в столиці зареєстровано незаконні заволодіння транспортними засобами: Голосіївський район – автомобіль «ВАЗ-217130», номерний знак АА9387МК, 2012 року випуску, сірого кольору; Дніпровський район–автомобіль TOYOTA LAND CRUISER 200, н.з. АН4548ІВ, 2007 р.в., чорного кольору; Шевченківський район – автомобіль «MITSUBISHI OUTLANDER», н.з. АН2462ЕО, 2008 р.в., червоного кольору. Прийнято міри розшуку.

Вчора, 26 серпня, інспектори полку ДПС ДАІ у Голосіївському районі, за підробку номерів агрегатів затримали водія автомобіля «БМВ-325». Для з’ясування всіх обставин чоловіка доставлено до райуправління міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Зверніть увагу! Для зручності отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03.

УДАІ м. Київ

You may also like...