Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 205 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку Приморського РВ викрито раніше засудженого 31-річного мешканця Одеської області, який шахрайським шляхом заволодів чужим велосипедом. Сума матеріального збитку становить 2000 гривень. Підозрюваний у вчинені вказаного кримінального правопорушення зізнався у скоєному. Наразі його відпущено під зобов’язання. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

До Білгород-Дністровського МВ надійшло телефонне повідомлення від 75-річного жителя району про те, що невідома особа, шляхом вільного доступу, вкрала з її подвір’я металеві труби, чим завдала шкоди на суму 500 грн. Вжитими заходами співробітники міліції встановили та затримали зловмисника, який зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ був проведений санкціонований обшук за місцем мешкання ізмаїльчанина, 1988 р.н. В ході обшуку правоохоронцями виявлено та вилучено 55 згортків з порошкоподібною речовиною рослинного походження. Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийнято рішення.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 41-річна ізмаїльчанка, яка повідомила, що невідома особа з приміщення офісу скоїла крадіжку ноутбуків. Загальна сума збитку -12000 грн. В ході проведення оперативно-розшукових заходів був встановлений раніше судимий за аналогічні злочини 31-річний ізмаїльчанин. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ звернулась мешканка міста, 1976 р.н., яка повідомила, що невідома особа проникла до кабінету вчительської медичного училища, звідки скоїла крадіжку гаманця, в якому знаходились гроші на загальну суму 750 грн. Вжитими заходами було викрито ізмаїльчанина, 1989 р.н.. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Суворовського РВ надійшло повідомлення від Любові, 1957 р.н., про те, що невідома особа шляхом ривка, відкрито заволоділа її грошима в сумі 1400 грн. В ході проведення оперативно-розшукових заходів викрито 37-річного Сергія, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

До Кілійського РВ надійшло повідомлення від Євгенії, 1995 р.н., про те, що невідома особа відкрито заволоділа її човном, чим спричинила матеріальний збиток на суму 3000 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів викрито 60-річного Ореста, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Працівниками Южненського МВ в ході проведення особистого огляду у 22-річного мешканця м.Южне, виявлено та вилучено паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, вагою близько 7 грамів. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вилучену речовину направлено на експетно-криміналістичне дослідження. Проводиться перевірка.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...