Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 09.12.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ було внесено 65 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Малиновського ВП звернувся 25-річний одесит із заявою про те, що невстановлена особа в гаражному кооперативі шляхом обману заволоділа автомобільними дисками та шинами, які належать заявнику. Вжитими заходами у скоєнні вказаного злочину викрито 26-річного Дмитра, від якого надійшли правдиві свідчення, щодо заподіяння матеріального збитку заявнику на загальну суму 7500 гривень.

 

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась 19-річна Олеся, яка повідомила, що невідома особа проникла до її будинку, звідки скоїла крадіжку золотих виробів. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 19-річного Максима. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Співробітниками Котовського ВП викрито продавця одного з магазинів міста, яка реалізувала неповнолітньому пляшку пива. Правопорушницю притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

До Малиновського ВП надійшла заява одесита про те, що невстановлена особа, шляхом вільного доступу таємно заволоділа будівельним інструментом. Вжитими заходами у скоєнні вказаного злочину викрито 35-річного сусіда потерпілого, який надав правдиві свідчення. Вилучені речові докази.

 

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції з заявою звернулась 32-річна Марина, яка повідомила, що невідома особа скоїла крадіжку її гаманця. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 20-річного Сергія. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Малиновського ВП звернулась 23-річна одеситка із заявою про те, що в приміщенні одного з магазинів міста невідомий таємно викрав її мобільний телефон вартістю 1600 гривень. Вжитими заходами у скоєнні вказаного злочину викрито 40—річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення. Вилучено речовий доказ.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...