Керівника дочірнього підприємства «Автомобільних доріг України» затримали за фактом отримання ₴600 тис. за здачу в оренду приміщень

Досудовим розслідуванням встановлено, що посадовець вимагав від приватного підприємства гроші за укладення договору оренди складів у Києві. Спочатку домовились про зберігання майна на складах, за що неофіційно підприємці мали платити по 100 тис. гривень на місяць. Коли підприємство почало вимагати все ж таки офіційно укласти договір оренди приміщень, то за цю послугу їх попросили заплатити 150 тис. гривень.

Керівника одного з дочірніх підприємств ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» затримали в порядку ст. 208 КПК України під час отримання чергової частини грошей у сумі 125 тис гривень.

Загалом задокументовано факти одержання посадовцем 600 тис. гривень.

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури міста Києва за фактом отримання неправомірної вигоди за здачу майна в оренду повідомлено про підозру керівнику одного з дочірніх підприємств ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» (ч. 3 ст. 368 КК України).

Затриманому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Київська міська прокуратура

You may also like...