У машині киянина виявили 12 кг психотропних речовин на суму понад ₴6 млн. (фото)

За процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру мешканцю столиці за фактами незаконного придбання, зберігання з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

У столиці чоловіка зупинили для огляду його автомобіля «ГАЗ». Під час огляду в машині, якою користувався чоловік, виявили 12 поліетиленових пакетів з особливо небезпечними психотропними речовинами – 4-ММС та PVP загальною масою 12 кг.

За попередніми підрахунками вартість вилучених психотропних речовин за цінами чорного ринку складає понад 6 млн грн.

Підозрюваний розповів, що наркотичні та психотропні речовини він отримує з нарколабораторії, яку облаштували на Чернігівщині. Її роботу правоохоронці вже зупинили.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України.

Йому повідомлено про підозру. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді 12 років позбавленні волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування проводять слідчі Оболонського управління поліції м.Києва.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Київської міської прокуратури

You may also like...