Отчим с ножом показал кто в доме хозяин

В столичному регіоні стався жорстокий злочин. 17-річна дівчина дивом втекла від вітчима, який бив її ножем. А її мати тим часом купувала горілку.

Чоловік Андрій, близько п’яти років назад, продав свою квартиру в місті Біла Церква та разом з цивільною жінкою та дітьми переїхав до Білоцерківського району. 36-річна Інга від першого шлюбу має одну доньку, а в цивільному народила ще одну дівчинку. Разом з жінкою, Андрій працював на місцевій приватній фірмі. Все було б добре, якби не злощасна горілка. І Андрій і Інга любили випити. Батьківські стосунки з прийомною донькою у вітчима не складалися. Дівчина Оксана у 17 років стала господарем власного життя. У батьківській домівці не знаходилось для неї ні затишку, ні розуміння.

В свята чоловік з жінкою взагалі забували про дітей, а дбали лише про власну випивку. Така поведінка батьків турбувала Оксану та її сестричку. Тому старша сестра, завжди висловлювала своє незадоволення цим. Адже вона на власному прикладі розуміла, що пияцтво батьків є великою психологічною травмою для дітей.

На цьому ґрунті, в різдвяні свята, між вітчимом та падчеркою виник черговий конфлікт. В сварці з вітчимом, Оксана вийшла з кімнати на кухню, а 34-річний Андрій слідував за нею. На цей раз він не витримав та вирішив провчити падчерку. “Не рідний” батько схопив зі стола кухонного ножа та ним наніс два удари по молодому тілу прийомної доньки. В той час жінки не було дома , вона не звертаючи уваги на нарікання старшої доньки, пішла за черговою пляшкою горілки. А 7-річна Яринка в сусідній кімнаті дивилася мультфільми, тому теж не бачила скоєного. Скривавлена дівчина знайшовши в собі останні сили не розгубилася і вибігла з будинку. Потерпіла направилася до сусідів, які проживали поряд. Оксана їм одразу ж пояснила, що трапилось. Налякана сусідка викликала швидку допомогу та міліцію.

Підозрюваного правоохоронці затримали за місцем проживання. Вітчим не заперечував про вчинений ним злочин, а навіть з гордістю розповідав про скоєне. Мати дівчини шокована тим, що трапилось. Вона не сподівалася, що її цивільний чоловік зважиться на такий жорстокий крок. Але і не підтримала поведінки рідної доньки.

Наразі, дівчина з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини та різаною раною ноги, знаходиться на стаціонарному лікуванні в районній лікарні. А проти вітчима порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Леся Попович
, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

You may also like...