«Козинська Криворіжсталь» , або як зриваються Вибори(оновлено)

«Козинська Криворіжсталь» , або як зриваються Вибори(оновлено) “Добрий день!Звертаємось до Вас з приводу подій, які відбуваються у селищі Козин.

14 січня – річниця Кривавої Козинської трагедії, коли голова селищної ради Горобець побила вчителів Козинської школи, директора дитячого садка і своїх односельців. До сих пір ні Горобець ні її подєльнікі не покарані. Мешканці Козина вже втратили надію на справедливість і верховенство права.

Горобець сама вибрала собі депутатів, а на цей час і свою територіальну виборчу комісію. Зараз в Козині правовий нонсенс: два склади депутатів і дві виборчі комісії.Горобець чинить шалений тиск, намагаючись в будь який спосіб вирвати печатку у голови Козинської територіальної виборчої комісії Стопник Л.М., якій 14 січня 2005 року нанесла тілесні ушкодження.

Вибори 2006 року в Козині будуть зірвані, тому що Горобець рветься до влади любою ціною. Безпокарана Горобець, розправив крила продовжує робить, що заманеться.

В чому полягає суть Козинського конфлікту та феномен Горобець? Як казали стародавні філософи: „Истина в вине”, Козинська мудрість звучить так: „Истина в цене”.Після того, як Горобець 9 травня по дзвінку Президента випустили з під варти, вона казала односельцям: „Я купила прокуратуру, купила суди – в мене і на Ющенка грошей вистачить”.ВИСТАЧИЛО!

Ми раніше міркували, що Президент тримає Горобець, а виходить навпаки. Ціна Козинського конфлікту „Козингейту” – „Криворіжсталь”.

Громада селища КОЗИН, спеціально для “УК”

Козин – вибори 2006 відбулись!
Валентина Горобець достроково перемогла на виборах селищних голів в селищі Козин.
Запорукою перемоги стало:
1.Формування двох територіальних виборчих комісій:
Одна з них сформована депутатами, а інша Горобець особисто при підтримці пана Остринського, обласного керівництва і на
фоні без діяльності Ярослава Давидовича і ЦВК.
Давидович зайняв позицію не втручання моя хата з краю.
2. Горобець віддала Козинський заказник 750 га землі Президенту та його друзям. На даний час проходить переділ земель та
оформлення державних актів.
За допомогою таких дій Горобець може і не приймати участь у передвиборних перегонах і виборах, вона буде головою за будь
яких умов.

Шановний Віктор Андрійович!
Ви забрали Козинський заказник, разом з своїми друзями, або Ваші друзі без Вас використовуючи Ваше ім’я.
Так заберіть будь ласка Валентину Горобець і звільнить Козин від цієї напасті.

Громада селища Козин

You may also like...