Батько з сокирою накинувся на сина, а потім і на військових правоохоронців

У Кіровограді стався кричущий випадок – 55-річний городянин в стані алкогольного сп’яніння мало не позбавив життя власного сина. 

Прикра подія сталася в приватному секторі міста, що на вулиці Ярославській. Добре заливши за комір, невідомий громадянин озброївся сокирою і став наганяти жаху на перехожих. 

Хтось із небайдужих людей, побачивши дебошира із небезпечним предметом в руках, терміново зателефонував до міліції. Там зреагували миттєво – військовослужбовці внутрішніх військ, які несли неподалік службу з охорони громадського порядку, по рації отримали від працівників міліції тривожне повідомлення. Вже за хвилину-другу ті побачили сумну картину – перед ними стояв скривавлений чоловік років тридцяти з рубленими ранами на переніссі та руках. Потерпілий, стогнучи від болю, розповів, що став жертвою… рідного батька, який вже тривалий час зловживає спиртним. Того вечора він вкотре залив за комір і між родичами виникла сварка, під час якої батько й накинувся з сокирою на сина.

Військові правоохоронці надали бідоласі першу медичну допомогу та викликали «швидку» допомогу, а потім попрямували до будинку, де знаходився винуватець конфлікту. Зайшовши на подвір’я, старші прапорщики Загривенко та Коваль побачили напідпитку чолов’ягу, який смирно сидів на ганку із закривавленою сокирою в руці. Але побачивши людей в синіх одностроях, він миттю скочив на ноги і з криками кинувся на них із небезпечним знаряддям. Проте правоохоронці виявилися спритнішими, і вже за мить на зап’ястях бузувіра клацнули наручники.

Затриманого було доставлено до найближчого райвідділу внутрішніх справ. Трохи протверезівши чоловік благав правоохоронців відпустити його − божився, що подібного більше не станеться ніколи. Однак каяття виявилося запізнілим − проти громадянина працівники міліції порушили кримінальну справу, слідство триває.

Іван Кулеха, ДЗГ МВС України
 

You may also like...