На Роменщині поліцейські затримали чоловіка, який намагався вбити товариша

Сварка за чаркою ледь не закінчилась летально для одного з товаришів. Потерпілий у лікарні, а підозрюваний у рамках кримінального провадження дає свої показання слідчим.

Повідомлення про подію надійшло до поліції 1 травня від медичних працівників. В одному з приватних будинків у районному центрі вони виявили чоловіка, який мав колото-різану травму грудної клітини. Слідчо-оперативна група поліції одразу розпочала перевірку.

Правоохоронцям вдалось встановити, що 37-річний господар будинку та його 40-річний гість разом випивали, а пізніше між ними виникла суперечка та бійка. Старший товариш взяв до рук ножа й завдав опоненту удар в груди. Про інцидент медикам повідомили сусіди, тож потерпілого негайно доставили до лікарні.

Поліцейські відшукали підозрюваного неподалік від місця події та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі Роменського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Роменської окружної прокуратури повідомили нападнику про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

You may also like...