На день народження подарували… кулю у живіт

В одному з кафе міста Білої Церкви між п’яними чоловіками с чинилася бійка, яка б могла слугувати сюжетом детективної кінострічки. Коли ж на місце надзвичайної події прибули правоохоронці, то зловмисники встигли навіть улаштувати стрілянину, повідомляють у відділі зв’язків із громадськістю ГУМВС України в Київській області. 

А починалося все з того, що нічим не примітний місцевий житель на ім’я Владислав разом зі своєю дружиною та найкращим другом зібралися, аби відсвяткувати його 31-й день народження. Спочатку гуляли вдома, а потім компанія перекочувала до найближчого кафе. В розважальному закладі до випивох приєднався іще один чоловік – товариш винуватця торжества якийсь Микола. 

Чоловіки із завидною швидкістю підіймали чарки за здоров’я Владислава. А потім ніхто й не пам’ятає як між чоловіками розгорівся конфлікт. Словесна перепалка швидко переросла в бійку. Тим часом Владислав із дружиною не мали бажання втягуватися в бійку, тож спішно покинули ганделик. Втім, хильнувши на стороні зайвого, Владислав все ж забажав повернутися до гоп-компанії й розставити всі крапки на «і». Та тільки він переступив поріг, як чоловіки схватили рушницю й стали стріляти в іменника. З безлічі випущених у повітря куль у Владислава влучила лише одна. Очевидно далася взнаки надто велика кількість спиртного. Після розправи нападники спокійно пішли розважатися жалі. Та мирно відпочивати їм не дали працівники одного з місцевих райвідділів міліції, які здійснили обхід прилеглої території і, знайшовши «снайперів», одягнули на винуватців кайданки.

Наразі горе-іменник Владислав перебуває у лікарні. Його стан його здоров’я тяжкий, однак стабільний. А стосовно нападників працівники міліції порушили кримінальну справу за ч. 4 статті 296 (Хуліганство). Їм загрожує позбавлення волі аж до семи років.

Іван Кулеха, ДЗГ МВС України

 

You may also like...