38-річна коханка обікрала 28-річного коханця

Днями дільничними інспекторами міліції Шостки була затримала 38-річна жінка, яка обікрала помешкання свого 28-річного коханця. 

До дільничних звернулася за допомогою літня жінка. Ледь-ледь стримувавши сльози. В ході бесіди з правоохоронцями потерпіла розповіла, що її квартиру обікрали. Тамара Іванівна, назвемо так потерпілу, вже кілька місяців живе в селі поблизу Шостки, а квартиру оставила своєму єдиному сину. Раз в тиждень жінка навідується до своєї оселі, привозить нащадку продукти харчування та гроші, бо той ніде не працює. 

Нещодавно мати приїхала черговий раз провідати сина. Зайшла до квартири та побачила геть п’яного сина і невідому їй жінку, яка одразу кудись поділася. На запитання Тамари Іванівні: що то була за «пані» та куди зникли всі цінні речі з квартири? Олег нічого зрозумілого відповісти не зміг. Дуже нерозбірливо відповів, що жінку звати чи то Олена, чи то Наталка – не пам’ятає, а от де вона живе і як її прізвище взагалі не знає.

«Розумієте, я стільки років збирала копійка до копійки щоб якось обставити квартиру. Купила туди все необхідне: пилосос, утюг, палас та інше… Сьогодні приїхала, а там нічого не має» – зі сльозами на очах, розповідала Тамара Іванівна міліціонерам.

Коли працівники міліції оглянули обікрадену квартиру, знайшли дамську сумочку, в якій лежав паспорт на ім’я добре відомій міліціонерам громадянки. Та кілька років назад була судима за крадіжки та пограбування. Але попередній досвід її нічому не навчив. На сьогоднішній день жила у випадкових знайомих – п’яниць, бо свого житла не мала. За нею водилася дурна слава, мовлять, у кого живе того і обкрадає. Все цінне виносила з помешкання, продавала, а на томість купляла спиртне.

Зловмисницю знайшли через кілька днів. Дільничними інспекторами було встановлено, що крадійка втекла до своїх знайомих в село, яких півроку тому також обікрала. Цього разу «друзі» кривдниці відмовили їй в проханні «приютити» на деякий час. Натомість, ображені, «здали» знайому правоохоронцям.
Вже знаходячись в слідчий кімнаті, жінка розповідала міліціонерам, що познайомилась з Олегом випадково, разом, в одній компанії, пили горілку. «А потім, Олег запросив мене пожити у нього. Я і погодилася…» – розповідала затримана. Ввечері «молодята» вирішили відмітити цю подію за пляшечкою «оковитої». А вранці співмешканка вже продавала з квартири цінні речі. На отримані гроші купувала спиртне. Поверталась до «коханого» і разом знову починали пиячити… Доки не приїхала Тамара Іванівна.

На сьогоднішній день у відношенні жительки Шостки вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 185 ч.1 КК України «Крадіжка». Та цим жінку не налякаєш, єдине про що жаліє затримана, що так мало довелося пожити у добродушного господаря квартири.  

Тетяна Меняйло, СЗГ Шосткинського МВ ГУМВС України в Сумський області
 

You may also like...