Наиболее резонансные преступления и события в Украине на 12.10.2010

Як повідомили УК в Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України, упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 7 942 заяви про злочини. Вжитими заходами 2 619 з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 2 розбійних напади, 28 пограбувань та 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 6 осіб. У правопорушників вилучено шість одиниць саморобної вогнепальної зброї та 43 набої.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 3 особи, в яких вилучено 18,3 кілограма наркотичних засобів.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 27 389 осіб.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 60 підозрюваних осіб.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 110 дорожньо-транспортних пригод із потерпілими, у яких 16 осіб загинуло та 129 – травмовано.

У Великобагачанському районі Полтавської області 2 жовтня у своєму будинку було знайдено мертвим 82-річного пенсіонера. В результаті оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали двох місцевих жителів, віком 27 та 32 роки. Попередньо встановлено, що вони вдень 2 жовтня в будинку потерпілого завдали смертельних тілесних ушкоджень господарю під час раптово виниклої сварки.

У місті Рівне 11 жовтня на вулиці було знайдено мертвим із ножовим пораненням шиї 34-річного місцевого жителя. В результаті оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали 26-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 10 жовтня на вулиці зазначеного міста вбив ножем потерпілого під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв.

У Києві на одній зі станцій метрополітену працівники міліції затримали 22-річного місцевого жителя, у якого вилучено сім грамів героїну.

В Автономній Республіці Крим працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили співробітника акціонерної компанії, котра в цьому році внесла до податкових декларацій неправдиві відомості щодо фінансово-господарської діяльності вказаного підприємства, у результаті чого до державного бюджету не було сплачено 595 тисяч гривень обов’язкових платежів. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.

You may also like...