На Луганщині затриманий повісився в камері, залишивши передсмертну записку

2 листопада 2010 року, о 01.20 у моніторі відео-спостереження, розташованого в ізоляторі тимчасового тримання Краснолуцького МВ УМВС України в Луганській області, постовий ІТТ побачив, що затриманий лежить на підлозі камери з медичним бинтом на шиї, закріпленим за стійку другого ярусу металевого ліжка. Громадянин, 1967 р.н., уродженець Антрацитівського району Луганської області, був затриманий за скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство), повідомляє Відділ зв’язків із громадськістю УМВСУ в Луганській області. 

Відразу ж була викликана «швидка», до приїзду якої співробітники ІТТ надавали чоловікові першу медичну допомогу, зокрема зробили штучне дихання й масаж серця.

Лікар швидкої медичної допомоги, оглянувши громадянина, констатував факт його біологічної смерті.

Чоловік перебував у камері ІТТ один, раніше з його боку скарг на стан здоров’я не надходило. Поведінка затриманого була спокійною й адекватною.

При огляді камери була виявлена його передсмертна записка, у якій він стверджує, що рішення піти з життя прийняте ним усвідомлено та просить нікого не звинувачувати у своєму суїциді.

МВС України
 

You may also like...