Недобросовісний підприємець хотів нагодувати севастопольців зіпсованою кількою

Одна з улюблених страв українців – солона кілька з вареною картоплею. А в кризу ця риба стала мало не самим затребуваним продуктом, тому що за своєю вартістю ще доступна і пенсіонерам, і студентам. 

Працівники ветеринарної міліції днями провели рейд місцями зберігання харчових продуктів, повідомляє ВЗГ УМВС України в м. Севастополі. 

У одному зі складів міліція виявила крупну партію кільки, привезену з Естонії, яка чекала своєї черги на реалізацію. Риба знаходилася у відрах по п’ять кілограмів. Як повідомив начальник ветеринарної міліції УМВС України в м. Севастополі Олександр Рибінський, терміни зберігання рибної продукції були в нормі, але при перевірці було встановлено, що якість самої риби не піддавалася ніяким санітарним нормам, вона була зіпсованою. Тож працівники міліції вилучили товар загальною вагою 2715 кілограмів. Кілька була знищена на полігоні побутових відходів м. Севастополя. Всього підприємець поніс збитків на суму понад 40000 гривень, але збиток севастопольцям від продажу зіпсованої риби міг бути набагато гіршим.

Стосовно недобросовісного підприємця складено адміністративний протокол за ст. 107 (порушення ветеринарно-санітарних вимог) КУпАП.

МВС України
 

You may also like...