Кримінальна хроніка Волині на 28.12.2010

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ УМВС України у Волинській області надійшло 143 заяви та повідомлення, з яких 110 про злочини. За добу працівниками міліції розкрито 4 злочини. Серед розкритих злочинів: 1 пограбування, 1 крадіжка майна, 1 шахрайство та інше.

Слідчо-оперативними групами органів внутрішніх справ здійснено 15 виїздів на місця пригод та скоєних злочинів.

За адміністративні правопорушення до відповідальності притягнуто 108 осіб, в тому числі 73 за порушення громадського порядку. Працівниками Державтоінспекції виявлено 433 водії, що грубо порушили Правила дорожнього руху, в тому числі за керування автотранспортом у нетверезому стані затримано 9 водіїв.

28 грудня 2010 року близько 19:15 на автодорозі сполученням Володимир-Волинський-Луцьк в районі села Фалемичі 35-річний Юрій К., непрацюючий житель смт.Локачі, керуючи автомобілем «Мерседес» скоїв наїзд на 70-річну Ганну П. пенсіонерку, жительку села Фалемичі, яка від отриманих травм померла на місці події. Труп направлено на судово медичну експертизу.

27 грудня 2010 року близько 23:30 в смт. Турійськ по вулиці Ковельській 46-річну Олег Ф., непрацюючий житель міста Мінськ, керуючи автомобілем «Мерседес-814», рухаючись по автодорозі Ковель-володимир-Волинськ здійснив наїзд на пішохода 39-річного Миколу Ц., непрацюючий житель смт. Турійськ. Останній від отриманих травм помер на місці пригоди. Труп доставлено в судово-медичну експертизу.

УМВС України у Волинській області

You may also like...