Вінничанин задушив кохану, яка, вирішила провідати покинутих дітей та чоловіка

Одеситка заради кохання до вінничанина покинула у рідному місті чоловіка та двоє дітей. Через півроку коханий вбив її через бажання 32-річної жінки провідати рідню. Тіло вбитої правоохоронці знайшли в підвалі будинку по вулиці Тарнагородського.

За інформацією відділу зв’язків з громадськістю обласної міліції, позбавив життя свою співмешканку під час сварки 33-річний вінничанин.

Love story

В Одесу молодий чоловік поїхав на заробітки, а привіз звідти кохану. Там він познайомився та закохався в одеситку. Почуття виявилися взаємними. Те, що у жінки на той час вже була сім’я, пару не зупинило. Вона покинула чоловіка з двома дітьми та переїхала до Вінниці.

Закохані оселилось у квартирі разом з матір’ю чоловіка. Через півроку жінчина сестра з Одещини вирішила повернути «втікачку» додому. Вона приїхала у Вінницю вмовляти родичку поїхати в Одесу, адже там на неї чекають двоє дітей. Після тривалої розмови з сестрою жінка вирішила поїхати провідати дітей. Новий чоловік не зрадів її намірам та не погодився з таким рішенням.

Від кохання до смерті…

Подружжя вийшло з’ясувати стосунки сам на сам у підвалі будинку, де було облаштоване місце для «перекурів». Жінка наполягала на тому, що поїде до дітей, але через кілька днів обов’язково повернеться. Кохані посварилися. Щоб довести свою точку зору, чоловік схопив жінку за шию та почав душити. Зупинитися вчасно не зумів…

Повернувшись додому, чоловік розповів матері про те, що сталося, та пішов з дому. Син повідомив, що за скоєне накладе на себе руки. Жінка негайно викликала міліцію. Правоохоронці на вказаному матір’ю місці знайшли тіло потерпілої з ознаками удушення та розпочали пошуки її чоловіка.

Шість годин начальник Замостянського райвідділу міліції Сергій Сокиран вмовляв по телефону підозрюваного нічого собі не робити, а прийти у райвідділ міліції та здатися. Чоловік прийшов до міліції та розповів, що накоїв.

Відносно затриманого порушено кримінальну справу за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – «Умисне вбивство».

«20 хвилин»

You may also like...