Інформація ДАІ м. Києва

За 31 березня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 1123 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 390; створення аварійної ситуації – 10, керування в стані алкогольного сп’яніння – 45. За добу  зареєстровано 8 ДТП з потерпілими в яких 11 осіб отримали травми.   

Незаконне заволодіння автотранспортом: Дарницький р-н а/м «Chevrolet Epica», 2008 р.в., чорний, д/н СВ0660АН.
 
Працівники ДАІ затримано 8 автомобілів, що знаходились у розшуку.
 
Також затримано 4 особи, які перебували у розшуку.
 
Інспекторами ДПС ВДАІ Святошинського району був зупинений автомобіль «Опель Астра». Під час перевірки в салоні автомобіля виявлено та вилучено стартовий пістолет «Зоракі» переобладнаний для вистрілу патронів з гумовими кулями.
 
Також співробітниками ДАІ затримано громадянина, який після закінчення ремонту не повертав власнику автомобіль «Деу- Ланос».
 
До райуправлінь міліції за незаконне зберігання та перевезення наркотичних речовин доставлені 3 чоловіки, підробку водійських документів – 1, вантаж без документів – 1, хуліганство – 1, за шахрайство – 3, порушення паспортно-візових правил – 1.
 
В рамках заходів під умовною назвою «Первоцвіт» затримані 4 особи, які незаконно вели торгівлю квітами, що занесені до Червоної книги (пролісками).
 
 Працівники державної автомобільної інспекції м. Києва звертаються до водіїв транспортних засобів, з проханням бути уважними та обережними під час керування автомобілем, не забувати, що на вулицях діти. Дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість. Ваша неуважність може коштувати дитині життя.
 
 У випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу, проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії  483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

 

You may also like...