Швидкий старт — тяжкі наслідки (ФОТО)

Державтоінспекія столиці знов нагадує водіям наскільки небезпечно порушувати встановлену в місці швидкість. З цієї причини на дорогах столиці дуже часто трапляються дорожні пригоди з тяжкими наслідками. Так нещодавно на Столичному шосе у підземний перехід на великій швидкості залетів позашляховик «Хонда». Водій та пасажир, що перебували в його салоні загинули.

А сьогодні близько сьомої години ранку на вулиці Борщагівській,115 не зміг впоратись з керуванням водій престижної «Тойоти». Це авто рухалось в напрямку центра міста, але біля зупинки швидкісного трамваю «Польова» водій не зміг впоратись з керуванням і врізався у стінку споруди. Після удару авто рикошетом відлетіло вперед на кілька десятків метрів і зупинилось. Щоб визволити водія із понівеченого салону довелось викликати рятувальників. Медики госпіталізували потерпілого (чоловік 1975 року народження) з численними травмами і переломами до однієї з лікарень міста. Однієї з найбільш вірогідних версій причин цієї ДТП фахівці вважають перевищення швидкості. Втім остаточно все стане відомо після закінчення розслідування. 

ДТП в Киеве

ДТП в Киеве-2

ДТП в Киеве-3

За 4 місяці поточного року в столиці через перевищення водіями безпечної швидкості сталося 37 дорожньо-транспортних пригод, в яких 5 осіб загинуло та 45 травмовано.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...