В Запорожье убит человек «смотрящего» по региону (фоторобот подозреваемого)

18 червня о 21.10  до чергової частини Шевченківського РВ ГУМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що у дворі будинку на вулиці Стефанова пролунали постріли.

Виїздом на місце події слідчо-оперативною групою знайдено труп ніде не працюючого 41-річного мешканця Запоріжжя. Чоловіка було вбито з вогнепальної зброї.  

В дію було введено оперативний план «Сирена». Вживаються всі необхідні заходи для розкриття злочину.

 
За фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Розслідування проводить Шевченківський райвідділ міліції. 
 
 Фоторобот

Орієнтування
 
Шевченківським РВ ЗМУ ГУМВС України в Запорізькій області за скоєння вбивства розшукується невідомий чоловік віком 25-30 років худорлявої статури, зростом близько 168 см., обличчя довгасте, з гострим витягнутим підборіддям, скули виражені.

На момент скоєння злочину був одягнений у чорний спортивний костюм з трьома білими смугами на рукавах, на голові біла кепка з двома смугами світло-сірого  кольору з правої сторони. Може пересуватися на автомобілі «Шкода Октавія» темно-синього кольору з тонованим склом.
 
Підозрюваний озброєний вогнепальною зброєю.

 

По неофициальным данным, погибший был близким к известному запорожскому бизнесмену, которого называют «смотрящим» по региону, Евгению Анисимову, сообщает «Запорожье.Комментарии».

 

 

 
 

You may also like...