Бориспільський розбійник намагався втекти на велосипеді (ФОТО)

29 червня 2011 року о 16.55 до чергової частини Дарницького райуправління надійшла інформація, що на вул. Срібнокільській біля приміщення банку вчинено пограбування. На місце події разом зі слідчо-оперативною групою виїхали керівники райуправління.

ВелограбительЯк повідомляє ВЗГ ГУМВС України в м. Києві, на місці до правоохоронців звернулася потерпіла – 34-річна киянка. Вона повідомила, що працює бухгалтером в одній з районних комерційних фірм. На момент злочину вона саме під’їхала на службовому авто до приміщення банку, аби здати денну виручку фірми – досить велику суму в національній валюті. Гроші знаходилися в її сумочці, і коли вона вийшла з машини та попрямувала до банку, до неї підбіг невідомий, вихопив пістолет, та з метою залякування зробив кілька пострілів угору. Далі забрав сумочку з грошима і намагався втекти з місця скоєння злочину на велосипеді. Але туди вчасно нагодилися працівники наряду Державної служби охорони, які й затримали зловмисника.

Ним виявився 33-річний мешканець м. Борисполя Київської області, раніше неодноразово судимий. До того ж, на момент затримання він перебував у державному розшуку за скоєння злочинів, передбачених ч.2 ст. 121 та ч.2 ст. 296 ККУ.

На місці пригоди міліцією вилучено викрадену сумочку з денною виручкою, пістолет «Вальтер-8мм», 5 гільз та велосипед.

Затриманого доставлено до Дарницького райуправління. Його дії кваліфікуються частиною 1 статті 187 ККУ, яка передбачає покарання від 3 до 7 років позбавлення волі. Зараз його перевіряють на причетність до інших злочинів.

You may also like...