Увага! Розшук!

Вознесенським МВ УМВС України в Миколаївській області розшукується…

 Вознесенським МВ УМВС України в Миколаївській області розшукується безвісно зникла СЕРГЄЄВА ВАЛЕНТИНА ЛЕОНІДІВНА, 1964 р.н., мешканка м. Вознесенськ, яка в квітні 2010 року пішла з дому у невідомому напрямку і до теперішнього часу не повернулася.
Прикмети: на вигляд 45 років, зріст біля 170 см., середньої статури, волосся коротке, фарбоване, брови дугоподібні, очі темного кольору, ніс прямий, губи тонкі.

В який одяг була одягнена не відомо.
Правоохоронці звертаються з проханням до громадян надати допомогу у розшуку безвісно зниклої та вразі отримання будь-якої інформації повідомляти до Вознесенського МВ УМВС за телефоном: 4-54-44, 4-31-62, 102 або за адресою: м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 24.

Також Вознесенським МВ УМВС України в Миколаївській області розшукується безвісно зниклий БОБРОВ ДМИТРО ЮРІЙОВИЧ, 1992 р.н., мешканець м. Вознесенськ, який в 09.03.2011 року пішов з дому у невідомому напрямку і до теперішнього часу не повернувся.
Прикмети : на вигляд 20 років, зріст 175 см., середньої статури, волосся світлого кольору, коротке, брови дугоподібні широкі, очі світлого кольору, ніс прямий, губи тонкі, носив взуття 43 розміру.

Був одягнений : спортивні штани чорного кольору, куртка темного кольору, светр сірого кольору, біла футболка, кросівки чорного кольору.
При собі мав паспорт громадянина України, свідоцтво про народження
Правоохоронці звертаються з проханням до громадян надати допомогу у розшуку безвісно зниклого та вразі отримання будь-якої інформації повідомляти до Вознесенського МВ УМВС за телефоном: 4-54-44, 4-31-62, 102 або за адресою: м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 24.

ВЗГ УМВС України в Миколаївській області 

You may also like...