Інформація ДАІ м. Києва

За 22 вересня 2011 року співробітниками ДАІ  виявлено 623 порушення ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 245; створення аварійної ситуації – 15, правил проїзду перехресть-31, порушення ПДР пішоходами – 28 .

Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу виявлено 40 порушень. З початку року за відповідне правопорушення по статті 130 КУпАП районними судами м. Києва прийнято 3095 рішень, в 1982 випадках – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.
 
За добу зареєстровано 6 ДТП в яких 1 особа загинула та 5 отримали травми.
 
Незаконні заволодіння автотранспортом: Деснянський район а/м «ВАЗ-21154», зелений, 2008 р.в., д/н АА6071НІ. Прийняті міри розшуку.
 
Натомість, співробітниками ВДАІ Дніпровського РУ за незаконне заволодіння транспортним засобом було затримано чоловіка, який 22 вересня на на бульварі Перова,21-в викрав автомобіль «Мазда-3». Автівку та водія доставлено до райуправління. Також інспектори полку ДПС ДАІ виявили раніше викрадений автомобіль «Infiniti FX35». Під час перевірки було встановлено, що транспортним засобом незаконно заволоділи невстановлені особи у липні місяці поточного року на Дніпровській набережній,1-а. Водія та автомобіль доставлено до Дніпровського райуправління. За минулу добу було затримано чоловіка, який знаходився у розшуку та виявлено три автомобілі, що також знаходились  у розшуку – «Мерседес Бенц 609», «Деу Нубира», « ВАЗ-21124».
 
Співробітниками ДАІ 22 вересня 2011 року за хабарництво затримано водія автомобіля «Шевролет -Авео», який з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху намагався дати гроші, у сумі 250 гривень. Водія доставлено до Шевченківського райуправління. Зокрема, до райуправлінь міліції доставлено за перевезення вантажу без відповідних документів  –  2 особи, за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин –1, навмисне пошкодження майна-1, за порушення правил зберігання мисливської зброї-1 .
 
Зверніть увагу!
 
В Шевченківському районі продовжуються здійснюватись ремонтні роботи пов’язані з реконструкцією теплової мережі (згідно розпорядження КМДА №1515 від 25.08.11). Тому, по вулиці Довнар-Запольського (між вулицями Дегтярівською та В.Василевської) тимчасово заборонений рух всіма видами транспорту (виняток автомобілі спеціального призначення).
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

 

You may also like...