Інформація ДАІ м. Києва за 22-23.10.2011

За вихідні співробітниками ДАІ виявлено 1047 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 479; створення аварійної ситуації – 3, правил проїзду перехресть -42, порушення ПДР пішоходами – 32.

Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за 22-23 жовтня виявлено 89 порушень. З початку року за відповідне правопорушення (ст. 130 КУпАП) районними судами м. Києва прийнято 3985 рішень, у 2323випадках  – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.

За вихідні зареєстровано 9 ДТП в яких 3 особи загинули та 12 – отримали травми.
 
Скоєні незаконні заволодіння транспортними засобами: Святошинський р-н а/м «Шкода Октавиа А5»», бежевий, д.н. АА1350СН, 2009 р.в.; Голосіївський р-н а/м «Ниссан Микра», н.з. АА2507ЕА, 2007 р.в., сірий.
 
Натомість «гарячим слідом» в Шевченківському районі виявлено раніше викрадений автомобіль  «Фольксваген Поло», яким 23.10.11 на проспекті Перемоги незаконно заволоділи невстановлені особи. Також співробітники полку ДПС ДАІ виявлено два автомобіля, що знаходились у розшуку. Транспортні засоби доставлені на майданчик тимчасового утримання автотранспорту. Зокрема, затримано чоловіка, який перебував в розшуку.
 
За 22-23 жовтня до райуправлінь міліції за незаконне зберігання наркотичних речовин доставлено 3 особи.
 
Майже щодня співробітниками ДАІ складаються адміністративні протоколи на водіїв, які з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху пропонують хабарі. Так, з початку року задокументовано 231 спроба дачі хабара. По цим фактам порушено 7 кримінальних справ. Наразі, районними прокуратурами столиці розглядаються 21 відповідна справ.
 
Зверніть увагу!
Наразі тривають канікули. В період осіннього відпочинку більшість дітей проводить час на дитячих майданчиках та вулицях міста.
Працівники державної автомобільної інспекції звертаються до водіїв транспортних засобів, з проханням бути уважними та обережними під час керування автомобілем, не забувати, що на вулицях діти. Дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість. Ваша неуважність може коштувати дитині життя.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ у м. Києві

You may also like...