Найбільш резонансні злочини та події в Україні на 12.11.2011

Як повідомили «УК» в УЗГ МВС України, уУпродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 7 977 заяв про злочини.

За незаконне зберігання зброї затримано 15 осіб. У правопорушників вилучено два пістолети, обріз мисливської рушниці, шість одиниць саморобної вогнепальної зброї та 508набоїв.

 
За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 11 осіб. Вилучено 9,9 кгнаркотичних засобів.
 
Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 95 дорожньо-транспортних пригод, в яких 21 особа загинула та 104 – травмовані.
 
У місті Нікополь Дніпропетровської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя, 1990 р.н. Попередньо встановлено, що він увечері 9 листопада в зазначеному місті в квартирі іншого місцевого жителя під час сварки на ґрунті ревнощів заподіяв смертельні тілесні ушкодження господарю.
 
На околиці одного з селищ Київської області 9 листопада було знайдено мертвою з ножовими пораненнями та ознаками зґвалтування місцеву жительку. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано жителя міста Фастів, 1962 р.н. Попередньо встановлено, що він уранці 6 листопада на околиці вказаного села зґвалтував та вбив потерпілу.
 
У місті Харків 19 жовтня на вулиці було знайдено мертвим місцевого жителя з ножовим пораненням. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано місцевого жителя, 1983 р.н. Попередньо встановлено, що він увечері 17 жовтня на вулиці вказаного міста під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв убив потерпілого.
 
В одному з селищ Херсонської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих жителів (1993, 1995 р.н., обидва учні загальноосвітньої школи). Попередньо встановлено, що вони ввечері 9 липня цього року на вулиці вказаного селища під час раптово виниклої сварки заподіяли смертельні тілесні ушкодження місцевому жителю.
 
В одному з селищ Херсонської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано чотирьох місцевих жителів (1957-1984 р.н.). Попередньо встановлено, що вони впродовж останніх семи місяців у зазначеному селищі на місцевому кладовищі викрали металеві фрагменти з восьми могил.
 
На Полтавщині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили двох співробітників державного підприємства. Вони в квітні цього року за завищеними цінами придбали у товариства з обмеженою відповідальністю геофізичні прилади. Унаслідок протиправних дій державі завдано збитків на суму понад 1,3 млн. гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).
 
На Дніпропетровщині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили приватного підприємця. Він у минулому році, згідно договору, не поставив товариству з обмеженою відповідальністю електрообладнання, а отримані 496 тис. грн. передоплати привласнив. Органами слідства МВС України порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.190 КК України (шахрайство).
 
На Сумщині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб сільради та відкритого акціонерного товариства. Вони в жовтні цього року здійснили незаконну вирубку 362 дерев на території згаданої сільради, чим завдали збитків державі на суму понад 191 тис. гривень. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).
 

УК

You may also like...