Найбільш резонансні злочини та події в Україні на 17.11.2011

Як повідомили «УК» в УЗГ МВС України, упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 8 342 заяви про злочини.

За незаконне зберігання зброї затримано17 осіб. У правопорушників вилучено шість пістолетів, три обрізи мисливських рушниць, чотири одиниці саморобної вогнепальної зброї, чотири гранати, 300 г вибухівки та 616 набоїв.

За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 10 осіб. Вилучено 19 кг наркотичних засобів.
 
Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 91 дорожньо-транспортну пригоду, в яких 20 осіб загинули та 103 – травмовані.
 
У Генічеському районі Херсонської області 14 листопада на вулиці було знайдено обгоріле тіло невідомого чоловіка. Потерпілим виявився 31-річний безробітний місцевий житель. У результаті оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали 37-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 12 листопада на подвір’ї власного домогосподарства під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому, після чого, з метою приховування злочину, його тіло виніс на вулицю та підпалив.
 
У місті Миколаєві в результаті оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали 53-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 11 листопада на вулиці зазначеного міста викрав з меморіалу “Жертв Голодомору” 10 мармурових плит.
 
У місті Хмельницькому працівники міліції затримали 28-річного безробітного місцевого жителя, у квартирі якого вилучили револьвер системи “Наган”, 200 г вибухівки та 290 набоїв до різної зброї.
 
У місті Києвіпрацівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили директора товариства з обмеженою відповідальністю. Встановлено, що він привласнив обладнання публічного акціонерного товариства, яке отримав в оренду для реалізації розливних напоїв, чим завдав збитки зазначеному товариству на суму 1,3 млн. гривень. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченогоч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.
 
На Дніпропетровщині працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб державного підприємства. Встановлено, що він у минулому році, без погодження з Міністерством транспорту та зв’язку України, за заниженою вартістю реалізували приватному підприємству трансформатор, чим завдали збитки державі на суму 300 тис. гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 (перевищення влади або службових повноважень) КК України.
 

На Волині Луцьким міським судом розглянуто адміністративний протокол, складений працівниками сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Луцького міськвідділу внутрішніх справ за ч.2 ст.172-2 КУпАП (порушення обмежень щодо використання службового становища), стосовно завідуючого відділенням однієї з медустанов. Він отримав неправомірну вигоду в якості грошової винагороди в сумі 600 доларів США та 300 грн. від жительки міста Луцька за сприяння у вирішення питання про призначення групи інвалідності її дитині. Зловмисника притягнуто до адміністративної відповідальності, у вигляді штрафу в сумі 2,2 тис. гривень.

УК

You may also like...