ДАІ Києва розшукує водія, який збив хлопця та зник з місця ДТП

Столична Державтоінспекція повідомляє, що останнім часом  стало більше випадків, коли водії залишають місце скоєння ДТП. Лише з початку поточного року зафіксовано 36 таких порушень. В цих ДТП 6 осіб загинуло та 31- отримали травми.

Так, нещодавно на регульованому пішохідному переході 17 листопада  близько 22 годині на проспекті Науки,21 (Голосіївський район) водій керуючи автомобілем  «SsangYong» скоїв наїзд на 21-річного хлопця та з місця пригоди зник. Зі слів свідків, пішохід  переходив дорогу на дозволяючий сигнал світлофора. Водій скоївши ДТП не зупинився та з місця пригоди зник. Внаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом обох стегон, чисельні забиття тіла та був госпіталізований. Наразі за його життя борються лікарі,він і досі знаходиться в реанімації.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками ДАІ Голосіївського району було встановлено особу водія-порушника, який керував автівкою. Ним виявився 25-річний киянин. За місцем його проживання було також виявлено автомобіль з характерними пошкодженнями. По факту цієї пригоди порушена кримінальна справа, розпочате розслідування.
                                                                                                  
УДАІ м. Києва

You may also like...