Сварка селян закінчилася вбивством

20 грудня цього року в селі Юрковка на території комунального господарства «Оріхівське лісництво» було скоєно вбивство 48-річного лісника. Труп чоловіка з вогнепальними пораненнями в області голови та черевної порожнини близько восьмої години вечора знайшов його родич. Він одразу ж зателефонував в чергову частину Оріхівського райвідділу міліції і повідомив про злочин.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група у повному складі. Міліціонери відпрацьовували всі ймовірні версії вбивства, опитували близьких родичів та знайомих потерпілого. Врешті-решт, співробітники карного розшуку з’ясували, що у вбитого лісника були напружені стосунки з його 32-річним односельчанином – обидва уродженці одного села. До речі, молодик теж колись працював разом з ним у цьому лісництві. Однак, згодом чоловіки посварилися і між ними виникли неприязні відносини. Тож саме він першим і потрапив в коло підозрюваних. А пізніше стало відомо, що припущення оперативників були не марними.

За попередньою версією правоохоронців, того трагічного дня молодий чоловік приїхав в лісництво з обрізом мисливської рушниці. А згодом зустрівся там і з самим лісником. Між чоловіками розпочалася сварка і ситуація вже за лічені хвилини кардинально змінилася. Сварка завершилася пострілами. Від отриманих поранень лісник помер на місці. Аби позбутися доказів причетності до вбивства, зловмисник викинув обріз.

Через два дні після скоєння злочину правоохоронці затримали підозрюваного за місцем мешкання. Наразі стосовно нього порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років. Підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Оріхівського райвідділу міліції. Слідство у справі триває.

ВЗГ ГУМВС України в Запорізькій області

 

You may also like...