Заняття злочинним «промислом» в черговий раз привело 34-річного кременчужанина за грати

Співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків лінійного відділу на ст. Кременчук УМВС України на Південній залізниці при проведенні оперативно-профілактичних заходів по виявленню осіб, які займаються незаконним перевезенням, зберіганням та розповсюдженням наркотичних речовин затримали 34-річного місцевого мешканця.

Кременчужанинин був затриманий «на гарячому» під час збуту 3 мілілітрів особливо небезпечного наркотичного засобу – опію ацетильованого. У затриманого працівники міліції вилучили гроші у сумі 120 гривень, які він отримав від збуту наркотичного зілля, а також ще 3 мілілітри опію, який він зберігав для подальшого продажу.

Як встановили правоохоронці, чоловік був вже неодноразово засуджений, у тому числі і за наркотики. Звільнившись нещодавно з місць позбавлення волі після відбуття останнього покарання, знову зайнявся «злочинним промислом» – власноруч виготовляв наркотики на продаж.

Наразі відносно «наркоділка» порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. Стосовно затриманого обрано запобіжний захід у вигляді арешту. Слідство у справі триває.

УМВС України на Південній залізниці

You may also like...