Управління ДАІ у Львівській області інформує

Прес-служба управління ДАІ у Львівщини повідомила «УК» про пригоди на шляхах обасті.

На Львівщині унаслідок зіткнення автомобілів травмовано двох людей

29 лютого у чергову частину Червоноградського міського відділу міліції від медсестри місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що до них каретою швидкої медичної допомоги доставлено 48-річного та 36-річного жителів міста Червонограда.

Як з’ясували інспектори ДАІ, двоє вказаних вище громадян були травмовані під час ДТП. Зокрема, водій автомобіля «ВАЗ-21101», 28-річний житель смт Гірник Сокальського району, не вибравши безпечної швидкості руху та не дотримавшись дистанції, скоїв  зіткнення з автомобілем «Хонда» під керуванням 36-річного жителя міста Червоноград, який рухався у попутному напрямку.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а водій автомобіля «Хонда» – тілесні ушкодження. У нього – ссадна обличчя та вуха.

У цій ДТП також було травмовано пасажира автомобіля «ВАЗ-2110», 48-річного жителя Червонограда. Чоловіка після надання першої медичної допомоги було відпущено додому.

На Львівщині водій іномарки, рухаючись заднім ходом, збив літню жінку

29 лютого близько 13.20 години у місті Жовква на вулиці Запорізькій, 1 водій автомобіля «Форд Сієра», 62-річний житель міста Жовква, рухаючись заднім ходом з головної дороги на другорядну, скоїв наїзд на пішохода 71-річну місцеву жительку.

Унаслідок автонаїзду жінка отримала тілесні ушкодження (відкритий перелом лівої ноги) та була госпіталізована у Жовківську центральну районну лікарню.

На Львівщині у ДТП травмовано 32-річну жінку-пасажира іномарки

29 лютого близько 9.05 години на автодорозі біля міста Радехів водій автомобіля «ВАЗ-2108», 27-річний житель міста Радехів, скоїв  зіткнення з автомобілем «КІА» під керуванням 37-річного жителя села Павлів Радехівського району.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а пасажир автомобіля «КІА», 32-річна місцева жителька, – тілесні ушкодження. У неї – відкрита черепно-мозкова травма, забійна рвана рана лобної ділянки голови зліва.

За фактом ДТП зараз триває перевірка.

У Львові затримали водія «під кайфом»

29 лютого у Львові на вулиці Кульпарківській, 3 інспектори ДАІ під час нагляду за дорожнім рухом за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Мерседес», яким керував 28-річний місцевий житель.

Під час розмови із водієм в інспекторів виникла підозра, що він керує транспортним засобом у стані сп’яніння. Крім того, у чоловіка не було реєстраційних документів на вказаний вище автомобіль.

Зважаючи на стан водія, інспектори ДАІ вирішили доставити його на медосвідчення. Під час слідування на експертизу чоловік поводив себе збуджено, виражався нецензурною лайкою в сторону працівників міліції, шарпав їх за формений одяг, на зауваження не реагував, а також чинив фізичну непокору.

Як виявилося, чоловік керував «Мерседесом», будучи у стані наркотичного сп’яніння.  Затриманого після медосвідчення доставлено у Франківський райвідділ міліції.

УК

You may also like...