У Голосіївському районі столиці двоє волинських гастролерів намагалися викрасти авто

Уночі, 10 грудня до райуправління міліції Голосіївського району надійшло повідомлення від схвильованого автовласника про те, що його авто намагаються викрасти невідомі. Чоловік повідомив, що спрацювала сигналізація і завдяки цьому він побачив, як його  автомобіль  намагаються пошкодити двоє підозрілих осіб.

Співробітники ДАІ негайно виїхали на вулицю Заболотного, саме за зазначеною адресою мешкав заявник. При обстеженні прибудинкової території вони виявили двох чоловіків, які вже встигли пошкодити припаркований у дворі будинку автомобіль «Шкода». Підозрілі особи  розбили скло автомобіля, відкрили замок дверцят і вже знаходились в салоні автомобіля. Залишилося лише завести авто, але не вистачило часу. Саме при таких обставинах двоє чоловіків і затримали. Як з’ясувалося чоловіки мешканці Волинської області, які  приїхали до Києва на заробітки. Чому саме так вони вчинили буде встановлювати слідство. Для подальшого з’ясування всіх обставин затриманих доставлено до  райуправління.

Державтоінспекція звертає увагу водіїв на те, що в столиці злочинці найчастіше викрадають автівки саме у дворах будинків. Саме тому ми рекомендуємо залишати автомобілі на стоянках, що охороняються, або у гаражних боксах, а також обладнати своє авто протиугінними пристроями.

УДАІ м. Київ

 

You may also like...